Una eina sortida del forn


Han passat quatre mesos des de la última entrada, però ha valgut la pena.

Hem creat una eina complementària per aquest bloc. Es tracta d’una revista electrònica que combina la formació en anglès científic, l’humor i la divulgació en català.

Es tracta d’una publicació digital anomenada Felimagazine que,  sense cap ànim de ser ni acadèmica ni científica, vol adreçar-se als professionals de la salut i de l’enginyeria amb l’objectiu d’introduir-los en un món que nosaltres considerem molt interessant per a la seva professió i que en cap cas representa un curs d’anglès.

No podem perdre de vista que som una ONG emergent i tot i la nostra modesta infraestructura logística, ens podem permetre donar-vos una data de sortida que serà el 21 de juny de 2018.

A partir del 15 de novembre de 2018, cemençarem a publicar avançaments de Felimagazine en forma d’entrada en aquest bloc,  ja que ens hem de dedicar en cos i ànima a la cerca d’un patrocini per aquest inmens projecte.

Pel que fa a les pròximes publicacions en el seu format habitual, anirem anunciant les dates de publicació a mesura que les revistes estiguin maquetades i corregides amb el rigor propi d’uns excel·lents professionals de la llengua com nosaltres.

Sigueu, doncs, molt benvinguts al món de Felimagazine.

Gràcies per la vostra paciència.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.